Traktor na akumulator – kje ga dobim najceneje?

Slovenija je ena izmed držav z največ traktorji glede na prebivalce. Zato ne preseneča, da so tudi že otroci navdušeni nad kmetijsko mehanizacijo. Predvsem za rojstni dan si zaželijo svoj traktor na akumulator!

Če je še pred kakim letom bilo možno dobiti samo traktor na akumulator blagovne znamke Peg Perego John deere Ground Force so trg sedaj preplavili tudi drugi modeli otroških traktorjev. A trenutno, v času pisanja, se še noben izmed teh po kvaliteti še zdaleč ne približa Ground forcu Peg Perega.

Zakaj je traktor na akumulator Peg Perego prava izbira

Največji razlog je kvaliteta. Traktor je kmetijski stroj in natanko to od njega pričakuje tudi otrok. Kar otrok vidi starše to bi rad tudi sam počel. In otroški traktor JD Ground Force Peg Perego lahko preživi tako početje.

Kvalitetna plastika, motorji in izdelava prenesejo marsikaj, kar ostali ne. Cukanje, skakanje in ostalo grobo rokovanje bo Ground Force veliko bolje preživel, kar ostali najbrž niti ne bodo.

Če pa se že kaj nepredvidenega zgodi tudi ne boste imeli težav. Če otrok polomi luč, blatnik ali morda uniči kolesa vam ni treba skrbeti. Oskrba z rezervnimi deli je skoraj tako dobro organizirana kot v avto industriji. Pa še cene rezervnih delov niso zasoljene.

Zato vam v primeru, da otrok želi traktor na akumulator toplo priporočamo nakup traktorja Peg Perego Ground Forca. Je zagotovo najbolj prodajan otroški traktor v Sloveniji. Z najmanj reklamacijami in najboljšo kvaliteto. Nenazadnje pa je tudi cena tega traktorja nadvse privlačna!

Izbira zato ne sme biti vprašljiva.

Traktor na akumulator Peg Perego John Deere Ground Force

Kam pa po ta kvaliteten otroški traktor

Morda ste že slišali za spletno otroško trgovino Bimbo.si. Imajo na splošno odlično ponudbo otroške opreme, igrač in potrebščin za šolo.

Imajo pa tudi eno največjih ponudb otroških vozil akumulator po odličnih cenah ter s hitrimi roki dobave. Malce smo tudi pokramljali z njimi in naša ocena je, da so strokovni, prijazni in vedo kaj prodajajo.

Pri njih je  traktor na akumulator Johne Deere Ground Force najcenejši v Sloveniji. Ob primerjavi njihove cene z nekaterimi drugimi ponudniki v Sloveniji je njihova cena smešno nizka.

A garantiramo vam, da ne gre za nikakršno prevaro in dobite naročeno in v enakem obsegu kot drugje. Le njihova politika je taka, da želijo ohranjati nizke cene saj je družinsko podjetje, ki je lastnik trgovine, nastalo iz njihovih otrok. Ker je pri starših pomemben vsak euro raje osrečijo več otrok kot da po nepotrebnem dvigujejo cene.

Pa še nekaj napotkov kakšne lastnosti naj ima otroški traktor. JD Ground force jih ima!

  • Zaprta šasija: na kmetiji se delo ne ustavi in zato mora biti traktor odporen na lažja srečanja z vodo ter zaščiten pred poškodbami inštalacij. To pri traktorju Peg Perego ni težava!
  • Uporabnost: Otroški traktor naj bo primeren za starost in velikost otroka. Otrok bo traktor uporabljal dlje kot drug otroški avto zato mora biti dovolj velik in mora imeti dovoljšno nosilnost. Otroški traktor Peg perego JD Ground Force ima nosilnost do 50 kg.
  • Trpežnost: izdelan naj bo iz robustnih, dolgotrajnih materialov, ki bodo prenesli običajno obrabo. To je še posebej pomembno, če otrok vozi traktor po grobih ali neravnih površinah, kar kmetije ponavadi imajo.
  • Zabava: Seveda ne smemo pozabiti na zabavno stran. Izberite model, ki bo vašemu otroku všeč. Traktor na akumulator Johne Deere Ground Force ima že priloženo tudi prikolico za zabavne opravke v okolici.
  • Varnost: Varnost je najpomembnejši dejavnik. Traktor mora biti stabilen, da prepreči prevračanje. Prav tako naj ne vsebuje majhnih, odstranljivih delov, ki bi lahko predstavljali nevarnost. Če je traktor na akumulator je treba zagotoviti, da ima zanesljiv varnostni sistem, ki preprečuje nenadzorovano vožnjo.

Vaša odločitev je sedaj zagotovo lažja!

Tako! Sedaj veste, da ima otroški traktor JD Ground Force vse kar potrebujete vi in vaš otrok. Zato hitro skočite na Bimbo.si, da vam ga ne odpelje kdo drug.

Tukaj pa lahko preberete še eno izkušnjo očeta, ki se je na koncu odločil za ta traktor in je bil zadovoljen.