Izvirna darila za moške

Izvirna darila za moške

Ko smo v položaju in moramo izbrati darilo za moškega slavljenca si vedno želimo, da izberemo” izvirna darila za moške”. Moški so še posebej pozorni na darila, jaz jim rečem kar ” mali otroci”. Darila naravnost obožujejo in se jih zelo veselijo. Radi imajo presenečenja in zelo izvirna darila.

Kako in kje najti izvirna darila za moške?

Preden si odgovorimo na to vprašanje, moramo malo več vedeti o moškem, ki mu je darilo namenjeno. Zelo je pomembno tudi v kakšni relaciji smo z slavljencem. Zelo velikokrat pridejo v trgovino stranke, ki potrebujejo darilo za moškega, ki pa ga ne poznajo. In ravno v teh primerih je najtežje izbrati izvirno darilo. Toda vedno obstaja rešitev!

Izvirna darila za moške

Izvirna darila za moške

Ženske imamo zelo dobro razvit čut in smisel za ideje kako izbrati izvirno darilo. Pri nas so možgani vedno vklopljeni, čeprav naši moški mislijo, da jih ne poslušamo, ko govorijo ali godrnjajo. Ženske smo pametne, poslušamo in modro molčimo. In ker nam ” hrček” še ni pojedel vseh možganov, nam ob trenutkih, ko potrebujemo pravo idejo za darilo za moškega, te kar ” letijo” iz glave. Včasih jih je kar preveč in se moramo pametno odločiti.

screenshot-www-arnstadtkristall-shop-de-2016-09-26-01-09-29

Kozarci za konjak – Arnstadt Kristall Roccoco

Jaz osebno imam rada, da je presenečenj več ! Tudi daril je več. To so skrbno izbrana darila, ki jih lahko prerazporedimo skozi dan in naš slavljenec je vedno znova presenečen. In vsakič misli, da je to zadnje darilo. Ena izmed oblik daril je lahko tudi zanj kaj pripravimo, zapojemo, zaigramo….

screenshot-www-rosenthal-imagebank-com-2016-09-25-22-40-38

Izvirno darilo za moškega – Čajni servis HUtschenreuther Baronesse

Darila za moške z izbranim okusom

Torej, kaj svetujem za moške z izbranim okusom iz svojega poklicnega stališča? Kaj izbrati za darilo moškemu, ” ki ima vse”?

S svojega profesionalnega stališča in programa, ki ga ponujamo v naši trgovini, svetujem strankam, da se odločijo za ” dober kos”. Kaj pomeni dober kos s finančnega vidika?

Zelo bi bili presenečeni, ko bi ugotovili, da se da dobiti lepe kose porcelana ali kristala po zelo dobrih cenah. In naj ne bo v naši miselnosti, da mora biti darilo ogromno. Darilo, ki je dobro izbrano, bo ” naš moški slavljenec” z veseljem uporabljal ali postavil kot okras na posebno mesto.

Izbirate lahko med skodelicami, kozarci, vazami, kipci,… Moški imajo zelo radi umetnost in naj vas to ne preseneti, kako radi si postavijo tudi na svojo pisalno mizo kipec, vazo ali poseben kos porcelana in kristala.

V kolikor si želite izvirna darila za moške, jih lahko pri nas najdete kar nekaj.  V kolikor pa Vam to ne zadostuje, priporočam še ogled strani http://www.thisiswhyimbroke.com/gifts/gifts-for-men/