Zakaj kupiti etui za LG

Zakaj kupiti etui za LG?

Morda na prvi pogled dokaj nenavadno vprašanje, vendar vseeno: “Zakaj pravzaprav kupiti etui za LG?”. Prva misel, ki nam skoči v glavo, je zagotovo zaščita. Pa je to res vse? Je telefon res zgolj “za zaščito” ? Pri TopIzbira.si menimo drugače. Ovitek ni le sredstvo za zaščito našega ljubljenega elektronskega sopotnika. To je način izkazovanja našega dojemanja sveta, našega okusa za umetnost ter naše osebnosti.

Etui za LG

etui za LG

Pa da vam morda nekoliko bolje nakažem, kaj imam v mislih. Imam prijatelja, kateremu je ime Jernej. Prijatelja sva nekaj več kot mesec dni. Neprestano se druživa na fakulteti, saj sva obenem tudi sošolca – oba obiskujeva enak študijski program kemijske tehnologije. Dnevno skupaj preživiva 6 do 8 ur, od predavanj, laboratorijskih vaj pa vse do kosila po končanih študijskih obveznostih. Približno en teden dni nazaj si je Jernej kupil nov telefon – Huawei Mate 20 Pro. Celoten odmor, ki sva ga namenila kosilu, mi je razlagal o svojem telefonu. Razlagal je tako dolgo, da sem ga moral opomniti, da bova zamudila avtobus, če se ne odpraviva dovolj hitro.

etui za LG

Kakorkoli že, kmalu se je bližal tudi njegov rojstni dan in bil sem v dokaj veliki zadregi, kaj mu kupiti. Naj mu kupim steklenico drage žgane pijače ali pa precenjen parfum kot običajno naredijo današnji študentje? Odločil sem se za drug pristop. Glede nato, da sem poznal model njegovega telefona, sem mu kupil etui za mobi z napisom njegove najljubše glasbene skupine, Guns N’ Roses. Ko sem mu darilo izročil v roke sem videl tisti nekoliko prikrit nasmeh in zadovoljstvo, ki ga je občutil.

Morda sprva nepomembna stvar kot je ovitek, nek predmet tako rekoč brez vsebine in kakršnegakoli pomena razen svoje zaščitne funkcije, sem uspel spremeniti v prav prikupno darilo. A ravno taka podrobnost, taka majcena malenkost te lahko zbliža bodisi s tvojim najboljšim kolegom, bodisi s tvojim partnerjem ali pa družinskim članom. Zato pri TOPIzbira.si menimo, da je telefonski ovitek najboljše darilo, ki ga lahko kdorkoli nekomu nameni. S tem lahko namreč pokažemo na finančno neobremenjujajoč način, da smo pozorni na vse male podrobnosti in da nam je za tisto osebo mar.