Vaje za odpiranje tretjega očesa, ki je center jasnovidnosti in intuicije

Vaje za odpiranje tretjega očesa, ki je center jasnovidnosti in intuicije

vaje za odpiranje tretjega očesaŠesta čakra ali tretje oko je center jasnovidnosti in intuicije in nam omogoča, da zaznavamo  tudi to, kar z ostalimi čuti ne moremo. A tretje oko se mora odpreti, kar pa se običajno ne zgodi samo od sebe, pač pa mu moramo pomagati z raznimi vajami, meditacijo ali mogoče samo s spremembami v našem načinu življenja.  V nadaljevanju vam bomo predstavili vaje za odpiranje tretjega očesa, ki so preproste za izvajanje in kdo ve, mogoče bomo z vztrajnostjo tudi mi doživeli razsvetljenje intuicije in jasnovidnosti. Več informacij: http://www.andreja jasnovidnost

Preproste vaje za odpiranje tretjega očesa

kdaj se odpre tretje okoTretje oko lahko spodbudimo na razne možne načine, najprej si oglejmo preprosto vajo, ki jo je v svoji knjigi predstavila zdravilka in  jasnovidka Barbara Ann Brennan. (1)

1. Vaja za šesto čakro:

Preden naredimo vajo za tretje oko, najprej naredimo vajo za peto čakro. Sproščeno sedimo in nagibamo glavo v vratnem predelu naprej in nazaj, nato v levo in na desno stran.

Nato sledijo zasuki v eno in drugo smer. Gibanje glave ponovimo večkrat, vendar vedno vsaj trikrat. Pri izvedbe vaje moramo biti previdni in gibe izvajamo počasi in z občutkom.jasnovidnost tretje oko

Za šesto čakro enake smeri gibanja z glavo ponovimo samo z očmi. Najprej pogledamo navzgor, nato navzdol, še levo in desno in na koncu krožimo z očmi. (2)

2. Vaja za odpiranje tretjega očesa

Sedimo z prekrižanimi nogami, prste prekrižamo v višini vratu in globoko vdihnemo. Sapo zadržimo, stisnemo trebuh in mišico zapiralko, ter potisnemo energijo navznoter, kot bi jo potiskali skozi svoje telo.

Nato energijo izdihnemo skozi vrh glave, medtem ko roke še vedno držimo sklenjene. Vajo nekajkrat ponovimo, nato pa nekaj ponovitev naredimo še tako, da se usedemo na pete.

Oglejte si še druge vaje za odpiranje tretjega očesa:

Tibetanska vaja za šesto čakro

Sproščeno sedimo, roke sklenemo v položaj molitve z odprtimi dlanmi. Roke dvignemo tako, da je vrh dotikajočih se sredincev v višini med obrvmi, palca pa pod brado ali na njej.

Z zaprtimi očmi se osredotočimo na vrh sredincev, ki počivajo na točki, malo pred tretjim očesom.

Dihamo globoko, predvsem poudarjamo izdih, pogled pod zaprtimi vekami, pa je ves čas usmerjen na točko, kjer je šesta čakra.odpiranje tretjega očesa

Mogoče bomo vajo lažje izvajali, če palce prislonimo na tretje oko. Na šesto čakro se koncentriramo od pet do deset minut.