Steklene klubske mizice – Nasveti za izbiro ustrezne

Steklene klubske mizice – Nasveti za izbiro ustrezne

Spodaj smo pripravili zanimivo besedilo, za vse, ki vas zanimajo nasveti za izbiro ustrezne steklene klubske mizice.

steklene klubske miziceObstajajo lepe kozarčne mize, narejene iz unikatnih predmetov, kot so lesene omare, visečih loncev, celo stare kante za kopanje. Obstajajo pa tudi drugi dekorni pohištveni elementi v našem stanovanju. Med enega najpomembnejših spadajo klubske mizice v dnevnih sobah.

Steklene klubske mizice za dnevne sobe, najdete tudi v ponudbi podjetja Pohištvo123.si, na povezavi.

Za vse, ki se zanimate za steklene klubske mizice, so spodaj pripravljeni nasveti, ki se jih pri nakupu mizice, splača upoštevati.

Najprej je pomembno, da morate kupiti pravo vrsto stekla za uporabo kot mizno površino, tako da se steklo v primeru nesreče, ne bo zlomilo ali razbilo in poškodovalo nekoga (1).

  • Potrebovali boste natančne meritve stekla, ki ga želite kupiti.

 

  • Najbolj priljubljeno steklo je tisto, ki vsebuje debel črnilo – takšno je npr. uporabljeno za tablične računalnike. V primeru uporabe črnega stekla, je ponavadi največkrat na razpolago tri četrtine palca – debelejše, težje, varnejše in dražje.

 

  • Uporabite kaljeno steklo; če se zlomi, se bo zlomilo na majhne koščke. Kaljeno steklo je dražje, vendar je močnejše in varnejše od neupoštevanja varnosti z nakupom navadnega, prozornega stekla.. In nikoli ne veste, kdaj lahko sedi otrok (ali odrasla oseba) na mizi ali, da pade na stekleno mizo (2).

klubska mizica steklo ovalna

 

  • Večina ponudnikov steklenih klubskih mizic ima v ponudbi steklo, ki vam lahko pomaga narediti najboljši izbor k ostalemu pohištvu. Obstajajo pa tudi podjetja na spletu, ki ponujajo stekla za različne dnevno sobne prostorske ambiente, tako, da preverite ponudbo na več koncev.

V nekaterih primerih lahko za steklene klubske mizice, uporabite kar steklene posode, ki se uporabijo kot majhne stranske mize in imajo vogale okrogle, tako da, če se kdorkoli udari v njo, ni ostrih vogalov.

Steklena klubska mizica prinaša tudi prednosti v tem, ker jo je mogoče poljubno kombinirati z drugimi materiali: aluminij, inox, les, bo pa resnično bolj varneje, če med steklenimi klubskimi mizicami iščete takšne, ki so okrogle ali ovalne, saj morebitni udarci ob takšne, le ne bolijo tako (3).

Fantastične ideje za steklene klubske mizice, si lahko ogledate tudi v spodnjem videu: