NEPOZABEN NERF ROJSTNI DAN

nepozabno Nerf praznovanje rojstnega dne

nepozabno Nerf praznovanje rojstnega dne

 

Že poznaš Fortnite Nerf pištole? Če se vaš otrok rad strelja, preizkuša svojo iznajdljivost, hitrost, sposobnosti merjenja in natančnosti, potem je nepozaben Nerf rojstni dan v Paintball Ljubljana najboljša rešitev zanj in za njegovo družbo.

 

ZAKAJ IMETI NERF ROJSTNI DAN PRI PAINTNALL LJUBLJANA

Program je primeren za otroke od 6. do 10. leta starosti. Otrok se bo naučil novih veščin in se hkrati izboljšal v:

– preciznosti,

– iznajdljivosti,

– skrivanju,

– natančnem merjenju v tarčo in

– izmikanju penastim puščicam oz. metkom, ki bodo leteli proti njem.

Prav tako bo moral pokazati timski duh, taktično delovanje in sodelovanje v skupini, da se bo imel kar najboljše ter hkrati dosegal dobre rezultate v igri. Poligon pri Pintball Ljubljana je zunanji, na travnati površini ter zelo razgiban, z možnostjo skrivanja za ovirami.

 

KAKO JE POSKRBLJENO ZA VARNOST

Za opremo in zaščito vam seveda ni potrebno skrbeti, saj za vse to poskrbi ekipa Paintball Ljubljana. Vsak igralec v igri bo prejel zaščitno masko, kombinezon, Nerf pištolo in penaste puščice oz. metke. Staršem ni potrebno skrbeti za varnost, saj ekipa Paintball Ljubljana daje na prvo mesto previdnost, zabavo in seveda odgovornost.

 

KAKO POTEKA NERF ROJSTNI DAN

Kljub vašim pomislekom otroci preprosto obožujejo Nerf pištole, vojno in tek. Za vas smo zasnovali najboljši rojstnodnevni program, ki je sestavljen iz ogrevanja, igre, odmora in pogostitve. V prvem delu programa sprejme animator otroke pred vhodom ob dogovorjenem terminu, jih pozdravi in začne z razlago pravil in obnašanjem na poligonu. Za tem animator razloži in pokaže način polnjenja in sestavljanja NERF markerjev. Pred samim začetkom igre še povadimo in se naučimo streljati v različno postavljene tarče. Nato sledi delitev v ekipe. Po potrebi animator naredi pavzo in postreže slastne prigrizke in pijačo.

 

POGOSTITEV ZA PRAVE BORCE

Za vas bo ekipa paintball Ljubljana pripravila prostor za pogostitev po silovitem boju. Tam se lahko izmučeni in žejni borci po končani igri z Nerf Fortnite pištolami spočijejo in si naberejo novih moči s prigrizki in pijačo.ne glede na to, kateri paket izberete, vam omogočimo prostor za pogostitev, hladilnik in nož za torto ali pico. Animator v tem delu ni prisoten. S seboj prinesite le to, kar si boste želeli za pogostitev (torta, pica, krožniki itd.) Pri zakupljenem mini paketu traja igra 90 minut, pogostitev pa 45 minut, maxi paket pa obsega 120 minut igre in 60 minut pogostitve.