Nasveti za izbiro Team Building aktivnosti

Spodaj so predstavljeni nasveti za izbiro team building aktivnosti, hkrati pa tudi uporabni in praktični napotki, kako za svoje podjetje in zaposlene, izbrati najbolj ustrezen team building program.

Preden se odločite za izbiro določenega team building programa, si poskušajte odgovoriti na vprašanje, zakaj sploh organizirate team building.

Nekatera druženja zaposlenih izven delovnega časa, podjetja organizirajo z namenom, da motivirajo zaposlene, druga so organizirana z namenom boljšega povezovanja zaposlenih med seboj, z namenom izboljšanja komunikacije med zaposlenimi, nekateri team building programi pa so konkretno in specifično usmerjeno v izboljševanje določenih veščin (npr. prodajne veščine, jezikovne veščine, poznavanje stroke v podjetju, itd…).

V zadnjem času so se najbolj “prijeli” t.i. namenski team building programi, ki združujejo zabavo, spontanost in druženje zaposlenih ter tudi kombinacijo motivacije in izobraževanja. Takšni team building-i za podjetja, so predstavljeni na povezavi agencije ETC Adriatic.si.

Dejavnosti team buildinga

Nasveti za izbiro Team Building aktivnostiIzbira dejavnosti za izgradnjo skupin je lahko težavna.
Idealni načrt bi se prilegel vsem, toda, ko podjetja rastejo, je ta cilj vse manj in manj verjeten. Medtem, ko ni verjetno mogoče z vsakim team buildingom zadovoljiti vsakogar,  je tukaj vseeno nekaj nasvetov, ki vas bodo vodili v pravo smer uspešnega dogodka povezovanja podjetij. Izbira dogodka lahko celo na koncu deluje kot team building sam po sebi!

Če iščete res dobro idejo za izvedbo team buildinga v naravi, preverite tudi team building v adrenalinskem parku ali pa obiščite team building programe Trnulja, kjer le ti, temeljijo na doživljajih v naravi in na ekološkem kulinaričnem doživetju.

Top Nasveti za izbiro Team Building aktivnosti

Sestanek

Zamisli  in ideje za organizacijo team buildinga, se seveda najlepše rodijo na sproščujočem sestanku. Dejavnosti team buildinga bodo vsem dale občutek podobnih in različnih interesov, kar bo udeležencem pomagalo, da bi bolje razumeli, katere dejavnosti bi bile najbolj privlačne za skupino kot celoto.

Ne samo, da vam bo to pomagalo pri izbiri najbolj zaželenih dejavnosti team buildinag, temveč to pomaga zaposlenim spoznati drug drugega bolje.

dollar-bill-2462388__340

Ustvarite koledar

Morda lahko vodite več družabnih srečanj, v katerih delate različne vrste dejavnosti. Naredite različne dejavnosti, ki bodo ljudem omogočile, da naredijo nekaj, kar jim je všeč, in poskusite nekaj novega.

Bodite ustvarjalni

Dogodek podjetja ne sme biti isti, kot jih je bilo večina do danes. Razmislite izven škatle. Raziskujte na spletu. Morda dobite celo ideje za popolnoma nove dogodke, popolnoma prilagojene potrebam vašega podjetja.

Najemite strokovno ekipo, ki vam lahko pomaga bolje

Podjetja, kot je npr. Teambuilding ETC Adriatic Croatia, se specializirajo za ustvarjanje dogodkov podjetja, ki bodo imeli za posledico bolj pomembne odnose in daljše trajne rezultate.

Z več kot 80 dogodki, ki jih lahko izbirate, je zagotovo nekaj, kar ustreza vašim potrebam.

Ni opravičil

V redu je, če obstajajo majhni ali neobstoječi proračuni za izvedbo teh dejavnosti team buildinga. Včasih so najboljši dogodki najbolj preprosti.

Nekega dne lahko v pisarni dobite nekaj hrane in vsakomur omogočite, da spoznajo drug drugega v bolj sproščenem okolju.

Ne glede na to, katere dejavnosti za izgradnjo ekipe vaše podjetje izbere, upoštevajte, da je vsaka izven službena dogodivščina boljša, od tega, ko ne izberemo nič.. Ni smiselno izgubljati časa in denarja, ko je enkrat dogodek končan, zato se za izvedbo team building dogodka dobro pripravite.

Vaša ekipa je vaša podlaga. Dobro, da jo negujete, če želite ostati stabilno in zdravo podjetje. Preverite še naš zapis o tema building ideji v adrenalinskem parku.