Kaj kupiti za darilo? Izvirne ideje

Pogosto se sprašujemo kaj kupiti za darilo?

Tukaj je nekaj nasvetov, ki Vam lahko pomagajo,da bo izbira darila lažja in cenejša.

.

DARILA ZA ŽENSKE

.

Če kupujete darilo za prijateljico, mamo, babico, sodelavko ali svojemu dekletu prvo pomislite kaj imajo rade. Na splošno ženske imajo obožujejo predvsem kozmetiko in lepotne stvari. Z naravno kozmetiko, ne boste nikakor zgrešili, saj je dišeča, hkrati pa boste dokazali, da je oseba za Vas res posebna in, da ste se za darilo potrudili. Takšna kozmetika je zaželena, hkrati en sam izdelek dobro funkcionira. Naravne kozmetične izdelke najdete od 2.00 € dalje. Preverite na povezavi.Kaj kupiti za darilo?

Če ženska, ki jo boste obdarili obožuje knjige, ji eno kupite. Sedaj so žepne knjige tudi od 3.00 evre, dalje.

Tretja ideja za darilo je masaža. Predvsem zaradi tega, ker smo pod stalnim stresom, z masažo ne morete zgrešiti. Pozanimajte se za cene-masaža hrbta je na voljo v nekaterih salonih že od 20 evrov.

Več: Darila za ženske

.

DARILA ZA MOŠKE

.

Ker, so moški vizualni tip priporočamo, da mu podarite kakšen film. Katere zvrsti filmov obožuje? Ni nujno, da je na DVD, če imate kaseto zakaj pa ne:). Cene filmov so od 3.00 do 15.00 evrov.

Če ima rad naravo, ga lahko odpeljete na sprehod po gozdu ali pa mu kupite vabo za ribe (če ima rad ribolov).  Sprehod nič ne stane vaba za ribe pa od 2.00 dalje.

Če Vas je več in ste adrenalinski odvisneži potem je adrenalinski park ali karting kot zanalašč za vas. Pa še stroške si lahko delite.

Več: Darila za moške

.

DARILA ZA POSLOVNE PARTNERJE

.

Želite biti izvirni in podariti nekaj zanimivega in originalnega s čimer bi si vas zapomnili? Potem so naravna mila z posvetilom idealna. Imate moške in ženske vonje, dobro izgledajo kot okras, pa še ni suhoparno. Svinčniki, letni planerji z logom so dolgočasni in brez domišljije.Kaj kupiti za darilo?

Če imate na voljo več financ organizirajte team building ali kakšno med-partnersko srečanje. S pravo organizacijo lahko pridete cenejše skozi, kot če naročujete logotipne izdelke. Npr. demo golfa, ali pa degustacije vina,…

Sedaj imate nekaj idej kaj kupiti za darilo, zapomnite si ni važno koliko  zapravite, ampak namen darila!