Darilo za moške

Darilo za moške
Ko kupujemo darilo za moške, nam ni potrebno iskati dolgo časa

Kakšno je pravo darilo za moške? Razni seti za britje in brivniki so postali klasika, ki naj bi zadovoljila vsakega moškega. Temu ni več tako. Če poznamo značaj sodobnega moškega vemo, da mu klišeji niso všeč. Prav tako si ne želi v dar prejemati oblačil ali obutve, ki jih bo nosil vsak dan. Te monotonosti sodobni moški ne prenesejo več, zato jih bodo ta darila malodane užalila, čeravno tega navzven ne bodo pokazali zaradi kultiviranosti, ki navaja na vljudnost. V sebi pa bodo čutili prepad, ki jih loči od osebe, ki jih je obdarovala s stereotipnimi stvarmi. Še posebej, ko je obletnica “okrogla” in je potrebno izbrati pravo darilo za “abrahamovca”.

Vedno “prava” ideja za darilo za moškega – majice

Če nimate prave ideje kakšno darilo izbrati za moške, zagotovo ne boste “pihnili mimo”, če posežete po najbolj klasični obliki obdarovanja moških. Nakupu majice.

Majice za moške, kot darilo, so ne samo praktične, temveč možne v vseh najrazličnejših oblikah. Če je moški npr. abrahamovec, 50 let star, mu lahko podarite majico s tiskom, za tisk pa uporabite kak smešen citat, tako, da bo majica res smešna. V tem primeru, ko iščete majice s tiskom, ni narobe, če izbirate med ponudniki, ki omogočajo majice z napisi po želji, ne samo za rojstni dan, ampak tudi za druge priložnosti. Potiskane in top majice za moške, so lahko tako tiste s kratkimi rokavi, oprijete majice, če pa se že ne navdušujete nad majico, pa preverite kateri koli drug tekstil kot darilo. Moška prešita jakna, športna majica, moška softhell jakna ali kaj drugega so zelo praktična darila za moškega.

darilo za moške

Ni ravno najlažje uganiti, kakšno bi bilo pravo darilo za moške…

Vsak moški si želi prejeti darilo, ki ga ni predvideval, nekaj kar bo še njega globoko v sebi presenetilo, čeprav si ne dopusti, da bi ga kaj presenetilo. Pravo in s tem je mišljeno dobro darilo za moške je tisto, ki bo v njemu premaknilo mejo odnosa do darila, ki ga je prejel.

Kako pravilno izbrati darilo za moške

To ne potrebuje biti avto, saj bi to mejilo na absurdnost ne glede na izjemno reakcijo moškega. Mora pa biti nekaj, kar izstopa iz okvirjev vsakdana, ki kot monolit oklepajo sivino tipičnosti. Moški zagotovo ne bo zadovoljen z darilom, ki ne kaže izvirnosti in je bil izbran zgolj na podlagi dejstva, da ga bo dobil moški. Želja je vedno globlja in se ne nanaša na fakt, ki gleda skozi prizmo kaj moški potrebuje. Moški potrebuje brivnik, tega se tudi sam zaveda, kar pa še ne pomeni, da mora biti tako tudi darilo.

Če moški nima nekega umetniškega navdiha in če ste to sami tudi spoznali, ne bo vesel umetniškega dela, saj ne bo cenil vloženega dela in ur truda, ki so bile vnesene v nastanek. V nasprotnem primeru, če ima moški vsaj kanček smisla za malenkosti, pa bo vesel tudi doma narejeno darilo za moške. Ozkogledi moški, ki v svet zrejo s plašnicami pa bodo posumili, da niste želeli zapravljati denarja zanj. Vse se torej vrti okoli tega, koliko poznate moškega, ki bo darilo prejel.

Ne poskušajte vsiljevati tistega, kar bi bilo vam, če bi bili na njegovem mestu, všeč. Dostikrat je to popolnoma zgrešeno, razen če ste si v skoraj vsakem drobcu razmišljanja enaki kot on. Če pa obstaja vsaj del, kjer on razmišlja drugače, se izognite metodi poistovetenja in vživetja v njegovo kožo.

Bodite izvirni in moškega z darilom presenetite, stereotip o brivnikih in setih za britje pa vrzite v koš. Zavedajte se, da je to preživeto.

Preverite še: Najboljše ideje za darilo za rojstni dan

Nekaj nasvetov lahko najdete v prispevku “25 Can’t-Miss Gifts for the Man in Your Life